• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson PETSTAGES CAT PUZZLE & PLAY MELON MADNESS

  189,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Udskift din almindelige madskål og fodr katten med dette puslespil, og katten får udløb for sit naturlige jagtinstinkt.

  Puslespillet rummer op til 0,6 dl mad.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3500017

  189,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  189,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3500017
  Varenummer 3500017 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  PERFEKT TIL NYSGERIGE KATTE: Stimulerer kattens naturlige jagtinstinkt. Katten "jager" sin belønning ved at skyde på blokkene og tænde for de sorte frøstykker for at finde de skjulte godbidder. Udviklet specielt til katte, med deres naturlige bevægelser og instinkter i tankerne, samt lavvandede slikhuder, så de kommer til godt.

  Til at begynde med - læg slik i fordybningerne og skub de sorte "frø"-stykker til siden, så bliver det nemmere at finde slik. Øg sværhedsgraden ved at dække fordybningerne med sorte "frø"-stykker, og læg også slik inde i blokkene, så katten skal skubbe disse over fordybningerne og tilbage for at få adgang til slik. Vis din kat, hvordan spillet fungerer, og opfordr dem til at finde slikbarerne.

  FRI FOR BPA, PVC & PHTALATER: Fremstillet af fødevaregodkendte materialer. INGEN LØSE DELE: for mere sikker leg og nem rengøring, og du behøver ikke at bekymre dig om at miste dele.

  MILJØVENLIGT MATERIALE: Fremstillet af et kompositmateriale, der er en blanding af træ og plastik - holdbart, nemt at lave og bedre for miljøet.


  Anvendelse
  Håndvask med varmt vand og rengøringsmiddel, skyl rent og lad tørre.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)