• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson DOG WORKER

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Den ultimative udfordring for din hund. Nina Ottosson Dog Worker kan fyldes med snacks eller mad, for en sjov aktivering

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500250

  219,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500250

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  SPÆNDENDE UDFORDRING: De hævede puslespilsbrikker i Dog Worker skal flyttes for at få adgang til godbidder, hvilket giver hunden en stimulerende og sjov udfordring. Egnet til hunde i alle aldre, størrelser og racer, giver dette niveau 3-puslespil mere kompleksitet for hunde, der søger større udfordringer. Justér sværhedsgraden ved at dreje "vingerne" og vis din hund, hvordan man flytter blokkene og den roterende skive for at nå belønningerne. Placer godbidder eller mad i de nedsænkede huller omkring og under den roterende skive samt inde i blokkene gennem toppen af hullerne. Lad legen begynde!


  Anvendelse
  Rengør med varmt rindende vand og mildt rengøringsmiddel, skyl grundigt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)