• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson DOG WOBBLE BOWL

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Dette puslespil er et spil og madskål i én, sjovt for alle hunde, uanset størrelse, alder og race.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500254

  219,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500254

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  SÅDAN SPILLER DU: Fjern proppen fra låget. Hæld tørfoder eller hundesnacks i skålen. Sæt proppen tilbage i låget. For at hjælpe hunden med at få foderet ud de første par gange, kan du ryste skålen let for at fordele foderet.

  Placer Wobble Bowl på gulvet og vis hunden, hvordan den skal skubbe den frem og tilbage med snude eller pote, indtil godbidderne falder ud gennem åbningerne på siderne. Det gennemsigtige låg med synligt foder eller slik motiverer hunden til at arbejde for at få fat i godbidderne. Wobble Bowl fungerer godt med både tørfoder og hundesnacks.

  SLOW FEEDER: Lad hunden arbejde for maden ved at servere hundens måltid i Wobble Bowl. Perfekt til både hunde, der spiser for hurtigt, og hunde, der spiser for langsomt.

  FRI FOR BPA, PVC & PHTALATER: Fremstillet af materialer, der er godkendt til fødevarebrug og ikke indeholder BPA, PVC eller phthalater.

  Anvendelse: Fjern det gennemsigtige låg ved at dreje det let. Rengør ved håndvask med varmt vand og mildt rengøringsmiddel, skyl grundigt og lad det tørre.


  Anvendelse
  Fjern det gennemsigtige låg ved at dreje let. Håndvask med varmt vand og rengøringsmiddel, skyl rent og lad tørre.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)