• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson DOG TWISTER

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  “Gem-og-søg”-spil fra Nina Ottosson! Dog Twister er en rigtig udfordring for din hund, som skal arbejde for at finde godbidderne.

  Sjov at bruge for alle hunde uanset alder, størrelse eller race.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500247

  199,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500247
  Varenummer 2500247 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  "Gem-og-søg"-spil fra Nina Ottosson! Dog Twister er en rigtig udfordring for din hund, som skal arbejde for at finde godbidderne.
  Sjov at bruge for alle hunde uanset alder, størrelse eller race.

  LAVET TIL MASTERLATER: Nina Ottosson Dog Twister passer til hunde, der har brug for lidt hårdere leg. Sværere end niveau 1 og 2 spil, men kan tilpasses, så de passer til de fleste!

  SPIL MED PUZZLE: Dog Twister-puslespil er et mentalt stimulerende spil, der udfordrer knop og krop. Udfordr din hund til at lære nye ting ved at lede efter slik på forskellige måder.

  TRÆK UD OG SLID: De hvide udtrækshåndtag er unikke for NinaOttosson Dog Twister. Hvis din hund er god til at løse problemer og lære nye ting, kan du introducere en ny udfordring ved at skubbe håndtagene i for at låse bakkerne på toppen.

  NIVEAU 3 UDFORDRING: Nina Ottosson Hundepuslespil er velegnet til alle hunde uanset alder, størrelse eller race. Dette niveau 3-spil anbefales til hunde, der har brug for en større udfordring, men som kan gøres nemmere eller sværere ved at bruge de hvide håndtag på ydersiden af ​​spillet.

  SÅDAN SPILLER DU: Tegn håndtagene, så fliserne på toppen kan flyttes rundt. Læg mad eller slik i alle rum. Lås spændeskiverne ved at skubbe håndtagene ind. Lad spillet begynde! Læg spillet på gulvet og vis hunden det gode indeni. Hunde er klogere end du tror, ​​du skal bare lære dem hvordan man gør det! For at gøre det nemmere i starten, kan du lade håndtagene blive forlænget og flytte bakkerne ovenpå, så hunden kan dufte og se det gode.


  Anvendelse
  Rengør med varmt rindende vand og mildt rengøringsmiddel, skyl grundigt. Genopfyld for mere sjov!

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)