• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson DOG TREAT MAZE

  109,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  En sjov og uforudsigelig snacklabyrint!

  Fyld den med din hunds yndlingsfoder eller snacks, undgå at din hund keder sig og giv træning til både hjerne og krop.

  Nem og sjov at bruge.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500248

  109,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  109,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500248
  Varenummer 2500248 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  2 HUL TIL SLIK: Læg slik eller mad i det midterste hul på begge sider. Når hunden sætter den i gang, går de gennem en labyrint og kommer ud gennem de to huller i yderkanten.

  SPÆND & ENGAGEMENT: Mental træning er mindst lige så vigtig som fysisk træning for hunde. Nina Ottosson Forkæl Maze udfordrerhund på en enkel og sjov måde.

  RYST DET: Når du putter slik eller mad i Treat Maze, så ryst det let, så hunden ser, mærker og forstår, at der er en god belønning indeni.

  NIVEAU 2 UDFORDRING: Sjov aktivering for alle hunde uanset alder, størrelse eller race. Fyld op med mad eller slik og kom i gang!

  SÅDAN SPILLER DU: Fyld Treat Maze med slik eller mad, mens din hund kan se og lugte. Læg den på gulvet og vis, hvordan den kan vrikke og snurre, så der kommer slik ud på siderne. Hunde er klogere end du tror, ​​du skal bare lære dem hvordan man gør det!

  SPIL SAMMEN: Nina Ottosson Hundepuslespil går et skridt videre end almindeligt legetøj - de er hjernevridere for din hund. Lad ikke hunden være alene, og lad ikke hunden tygge eller bide dem. Lær hunden at bruge legene - leg og hav det sjovt sammen! Sæt til side til næste gang.


  Anvendelse
  Rengør med varmt rindende vand og mildt rengøringsmiddel, skyl grundigt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)