• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson DOG MULTIPUZZLE

  259,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Dette er et avanceret spil, der passer til hunde i alle aldre, størrelser og racer. Det er bedst egnet til hunde, der har erfaring med andre puslespil og har gode motoriske evner.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500253

  259,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  259,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500253

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  SÅDAN SPILLER DU: Placer din hunds favoritslik eller mad under glidebakkerne i det ydre rum. I den roterende midterdel placeres slikstykkerne i rummene under de runde blokke. Placer spillet på gulvet, overvåg og opmuntre din hund til at flytte fliserne frem og tilbage og dreje det midterste hjul for at finde godbidderne. Hvis din hund er for hård ved poterne, kan du placere godbidderne i skødet eller på en skammel, så hunden kun bruger næsen til at finde dem. Lad legen begynde! Da det er en udfordrende leg, anbefaler vi, at du og din hund leger sammen og lærer reglerne og mekanismen i spillet.

  SLOW FEEDER: Lad hunden arbejde for maden ved at servere hundens mad i dette spil, perfekt til hunde, der spiser for hurtigt.

  FRI FOR BPA, PVC & PHTALATER: Fremstillet af materialer uden BPA, PVC og phthalater, der er godkendt til brug.

  Anvendelse: Rengør ved håndvask med varmt vand og mildt rengøringsmiddel, skyl grundigt og lad det tørre.


  Anvendelse
  Håndvask med varmt vand og rengøringsmiddel, skyl rent og lad tørre.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)