• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Net-Tex Gut Balancer – granulat til stabil tarm. 750g

  285,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Net-Tex Gut Balancer er et velsmagende granulat til hesten med udfordringer i mavetarmsystemet. En sund tarmflora er afgørende for hestens velbefindende og sundhed. Ved at tildele et tilskud af fordøjelsesfremmende aktive ingredienser til hesten, vil man give hestens tarm, de gode levende bakterier, der opretholder den sunde flora og dermed en sund fordøjelse. Det gør ligeledes, at hesten er i stand til at udnytte det fulde potentiale af dens fodring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200166

  285,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  285,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200166
  Varenummer 1200166 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  En velfungerende tarmflora har stor betydning for hele hesten samt dens immunforsvar, der befinder sig med op til 80% i hestens tarm. Ved ubalance i hestens tarmflora, vil der kunne opleves symptomer som løs gødning og/eller efterløb. Produktet benyttes gerne ved miljøskifte, der kan skabe uro, ved foderskifte, øget træning, fravænning m.m. Net-Tex Gut Balancer må anvendes af alle heste og ponyer i alle aldre.
  Kan med fordel gives 3 dage før forventede situationer, der kan være udfordrende for hesten. Ydermere er Net-Tex Gut Balancer tilsat både Yucca og Ginsing, for bedste smagbarhed. Produktet er granuleret og tilsættes nemt hestens vante krybbefoder.


  Ingredienser
  Majsmel, Hvedeprotein, Gær, Hørfrømel, Lucernemel, Kalksten, Havalger, Risklidolie.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 16%, Råfedt 12%, Råaske 12%, Træstof 10%, Calcium 2.4%, Kobber 400 mg/kg, Jern 1450 mg/kg, Zink (organisk) 4000 mg/kg, Vitamin A 300000 IE/kg, Vitamin D3 60000 IE/kg, Vitamin E 5000 mg/kg, Saccharomyces cerevisiae 4x1011 CFU/kg, Fructo/Mannan oligosakkarider, Yacca og Ginsing.

  Foderanvisning
  Kan anvendes med 20 gr/dag uanset hestens vægt.

  Ved særligt slemme perioder kan dosis øges til 2 x dagligt (fordel morgen og aften).

  Én strøget måleske indeholder 20 gr.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)