• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Net-Tex Electrolyte Liquid – Flydende elektrolyt, 1 L

  169,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Velsmagende flydende elektrolytter til din hest med de rette næringsstoffer! Når hesten sveder, er det ikke kun væske, som forsvinder, men også kroppens livsvigtige salte som natrium, kalium, klorid og magnesium. Derfor er det vigtigt, at disse tabte næringsstoffer erstattes i forbindelse med træning, stævne, transport eller lignende.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200167

  169,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  169,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200167
  Varenummer 1200167 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Alle elektrolytterne hjælper med at opretholde hestens væskebalance, styre mange af kroppens enzymprocesser og indgår i nerver og musklers elektriske signaler. Det vil sige, at hvis en hest er i underskud af elektrolytter, kan det blandt andet medføre væskemangel, nedsat præstationsevne samt nedsat nerve- og muskelfunktion.

  Net-Tex Electrolyte liquid kan anvendes til alle typer af heste, hvor man gerne vil sikre en god tilførsel af elektrolytter. Derudover kan Net-Tex Electrolyte liquid også med fordel benyttes som ”booster” inden fysisk anstrengelse.

  Den flydende elektrolyt fra Net-Tex er med smagfuld pebermynte, som hestene finder attraktiv. Elektrolytten er let at dosere i hestens foder eller drikkevand med flaskens doseringstop, der let og præcist måler den rette mængde op.


  Ingredienser
  Natriumklorid, Dextrose, Kaliumklorid, Calcium aminosyrehydrat, Magnesiumsulfat.
  Analytiske bestanddele
  Total sukkerindhold 100 gr/L, Leucin, Valin, Isoleucin, Samlede aminosyrer 450 mg/L, Calcium 350 mg/L, Magnesium 390 mg/L, Natrium 79 gr/L, Kalium 10.5 gr/L, Klorid 130 gr/L, Vitamin B12, Glycin, aromastoffer.

  Foderanvisning

  Heste: 30-60 ml/dag
  Ponyer og islændere: 15-30 ml/dag
  Føl: Halv dosering

  Kan opblandes i hestens drikkevand, foder eller gives direkte i munden med en sprøjte.
  Dette produkt er et diætetisk foder og rigeligt vand bør altid være til rådighed for hesten!
  Anbefalet tildeling er 1-3 dage efter kraftig svedafsondring. Ved tegn på dehydrering bør dyrlægen kontaktes.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)