• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  NAF Oestress Liquid, 1 L

  319,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Hopper oplever ofte den samme uro over hormonelle ubalancer som hingste. Tegn på dette kan være humørsvingninger, aggression, flirten, hvinskhed og nedsat præstation. Oestress giver i en unik blanding hoppen et udtræk af urter, som har været brugt i århundreder til at understøtte den hormonelle balance.
  Ved at forbedre kosten med Oestress hjælper du din hoppe til at opnå en god hormonbalance på en naturlig måde.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1201017

  319,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  319,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1201017
  Varenummer 1201017 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hopper oplever ofte den samme uro over hormonelle ubalancer som hingste. Tegn på dette kan være humørsvingninger, aggression, flirten, hvinskhed og nedsat præstation. Æggestokkene sidder lige bag sadlen, og dette kan føre til ubehag, der gør hoppen uvillig til at arbejde med ryggen og får den til at piske med halen eller endda bukke og sparke.

  Oestress giver i en unik blanding hoppen et udtræk af urter, som har været brugt i århundreder til at understøtte den hormonelle balance. Ved at forbedre kosten med Oestress hjælper du din hoppe til at opnå en god hormonbalance på en naturlig måde og giver den mulighed for at slappe af og koncentrere sig om sit arbejde uden ubehag.


  Ingredienser
  Vand, Magnesiumklorid, Glycerin, Kyskhedstræets bær, Sort cohosh, Almindelig kvalkved
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer (pr. liter)
  Sensorisk
  Marietidsel 26,5 ml
  Rosen (hyben) 23,5 ml
  Gurkemeje 14,7 ml
  Ingefær 11,7 ml
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 0,2%
  Råolie og -fedt 0.3%
  Råaske 2,3%
  Træstof 0,9%
  Vandindhold 87,8%
  Natrium 600 mg/lt

  Foderanvisning

  Bør ikke tildeles drægtige hopper. Til avlshopper anbefales det at stoppe brugen af Oestress 2 måneder før bedækning for ikke at påvirke hoppens brunst.

  Dosering: En flaske med 1 liter vil række ca. 40 dage ved vedligeholdelsesdosering til alm. stor ridehest. Ved anvendelse i brunstperiode anbefales det at tildele hoppen 100 ml. dagligt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)