• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Monster Dog Oksekød, Kylling, Vildt Vådfoder 400 g

  29,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Monster Dog Multi Beef/Chicken/Game Burk er kornfrit vådfoder med oksekød, kylling og Vildt. Naturligt og godt hundefoder som med sin gode smag også appellerer til den mest kræsne hund. Foderet er et fuldfoder, men fungerer også som en ekstra luksus i hverdagen eller som topping på hundens almindelige tørfoder. Hundefoderet er skånsomt for mave og tarme og har et højt proteinindhold.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100545

  29,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  29,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100545
  Varenummer 2100545 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Monster vådfoder er garanteret fri for gluten, sukker og unødvendige tilsætningsstoffer. Monsters opskrifter er udviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold, og alle råvarer kommer fra EU.

  Monster Dog Multi Beef/Chicken/Game Burk er kornfrit vådfoder med oksekød, kylling og Vildt. Naturligt og godt hundefoder som med sin gode smag også appellerer til den mest kræsne hund.

  Foderet er et fuldfoder, men fungerer også som en ekstra luksus i hverdagen eller som topping på hundens almindelige tørfoder. Hundefoderet er skånsomt for mave og tarme og har et højt proteinindhold.


  Opbevaring
  Opbevares et køligt, tørt sted

  Ingredienser
  Oksekød 39 % (lunge, nyre, hjerte, lever), kyllingkød 21 %, vildtkød 10 % (hjorte og kronvildt), græskar, mineraler, hørfrøolie, æggeskallepulver (kilde til kalcium), tangmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vit. D3 136 IE, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, kobber (som kobbersulfatpentahydrat) 1 mg
  Analytiske bestanddele
  Vand: 77 %
  Råprotein: 12 %
  Fedtindhold: 6,5 %
  Råfibre: 1 %
  Råaske: 2,5 %

  Foderanvisning

  Hver hund er unik, og de faktiske krav afhænger derfor af din hunds alder og aktivitetsniveau. Foder to gange dagligt og sørg altid for frisk drikkevand.


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)