• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Monster Dog Adult Oksekød Vådfoder, 400 g

  29,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Monster Dog Adult Oksekød vådfoder med lam er et korn- og glutenfrit hundefoder med oksekød som eneste proteinkilde. Da foderet kun indeholder en type protein, er det også velegnet til sensitive hunde eller hunde med intolerance over for andre proteinkilder. Naturlig, godt hundefoder, der også appellerer til kræsne hunde. Brug det som luksus ved særlige lejligheder, til hverdag eller som topping på foderet til kræsne hunde.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100541

  29,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  29,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100541
  Varenummer 2100541 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Monsters opskrifter er udviklet i Sverige, og ingredienserne er nøje udvalgt fra EU. Garanteret fri for gluten, sukker og unødvendige tilsætningsstoffer. Alt vådfoder fra Monster er skånsomt for mave og tarme.

  Monster Dog Adult Oksekød vådfoder med lam er et korn- og glutenfrit hundefoder med lammekød som eneste proteinkilde.

  Da foderet kun indeholder én proteinkilde, er det også velegnet til sensitive hunde eller hunde med intolerance over for andre proteinkilder.

  Naturlig, godt hundefoder, der også appellerer til kræsne hunde. Brug det som luksus ved særlige lejligheder, til hverdag eller som topping på foderet til kræsne hunde.


  Opbevaring
  Opbevares et køligt, tørt sted

  Ingredienser
  Oksekød 60 % (kød, lunge, hjerte, nyre, lever), søde kartofler, mineraler, hørfrøolie, æggeskalepulver (kilde til kalcium), tangme
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vit. D3 136 IE, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, kobber (som kobbersulfatpentahydrat) 1 mg.
  Analytiske bestanddele
  Vand: 77 %
  Råprotein: 12 %
  Fedtindhold: 6 %
  Råfibre: 1 %
  Råaske: 2,4 %

  Foderanvisning

  Hver hund er unik, og de faktiske krav afhænger derfor af din hunds alder og aktivitetsniveau. Foder to gange dagligt og sørg altid for frisk drikkevand.


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)