• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  MIMSafe VarioCage Compact XL Single Hundebur

  4.699,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 3-5 hverdage

  MIMSafe VarioCage Compact XL Single Hundebur med en bredde på 70 cm har en hævet dør, der gør buret velegnet til bilmodeller med bagagerum med høj tærskel da burets dør åbnes over denne tærskel. VarioCage Compact er delvist lavet i aluminium, hvilket gør buret lettere end andre bure i samme størrelse.
  – Monteres i bilen uden at bore eller skrue
  – Dør med to-trins sikkerhedslås og gasspjæld

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930351

  4.699,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  4.699,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930351
  Varenummer 2930351 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Se hvilket bur der passer til din bil her

  MIMSafe VarioCage Compact XL Single Hundebur med en bredde på 70 cm har en hævet dør, der gør buret velegnet til bilmodeller med bagagerum med høj tærskel da burets dør åbnes over denne tærskel. 

  Buret fra MIMSafe er justerbart i dybden så det kan tilpasses netop dit bagagerum. Denne model er 65 cm høj, hvilket betyder en indvendig højde på 63 cm, og at den generelt er velegnet til hunde med en højde på op til 58 cm. Variocage Minimax har kort afstand mellem side- og dørrør, så hunde og katte med mindre krop ikke sætter sig fast.

  Mål: H65cm B70cm D60-82cm Vægt 18kg

  VarioCage metalbeklædt dør skubber poterne væk når bagagerummet lukkes. Burets runde former er behagelige over for hunden, mennesker og det indre af bilen.

  Materialer inkluderet er metalplader og aluminium. Dele, der er udsat for slitage, såsom dør og gulv, er rustfri, og den medfølgende gummimåtte er smuds- og vandafvisende og forhindrer skridning. Døren er udstyret med en sikkerhedsspærre for bedre lukning og et gasspjæld, der hjælper med at holde døren åben. Opbevaringslommer er bag håndtagene. Produktion og design udføres af MimSafe i Sverige.

  VarioCage er udviklet og designet til sikker dyretransport baseret på samme sikkerhedsteknologi som ved udvikling af sikkerhed for chauffører og passagerer i personbiler. I VarioCage finder du en række fordele, såsom at alle modeller af VarioCage er crashtestet efter system SPCT Safe Pet Crate Test, hos SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitut i Borås. Den teleskopiske konstruktion giver en deformationszone, der effektivt neutraliserer de kræfter, der opstår ved en kollision. Hvis bagagerumsklappen eller Variocages almindelige dør ikke kan åbnes efter en kollision eller anden årsag, er der en nødluge. Variocage er splintfri.

  VarioCage samles og installeres i bilen uden at skulle bores og/eller skrues. Variocagen fastgøres i bagagerummets fastgørelsespunkter ved hjælp af de medfølgende stropper for at sikre, at den ikke glider ud af sin kollisionssikre position under rejsen.

  Nødudgang: Hvis der opstår en situation, så portene blokeres, er der en nødudgang. Med få enkle bevægelser kan hele ryggen løftes væk.

  Deformationszone: Ved en kollision bagfra komprimeres hundevognen kontrolleret i samme omfang som bilens deformationszoner. Det betyder, at buret ikke skubber bagsædet frem eller deler sig, hvilket minimerer risikoen for skader på både passager og hund. Selvom buret er i den korteste position, forbliver der en deformationszone, som interagerer med bilen.

  Se videoen for samling af Variocage Single

  Video med funktionerne for VarioCage


  Størrelsesguide

  Denne model er 65cm høj, hvilket betyder en indvendig højde på 63cm, og at den generelt er velegnet til hunde med en højde på op til 58 cm.

  Højde og bredde: 65cm x 70cm 

  Justerbar dybde: 60-82cm

  Vægt: 18kg

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)