• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  MÆLSON GODBIDDER AND, 100g

  59,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Mælson godbidder bruger kun de bedste, friske, naturlige og bæredygtige ingredienser fri for kemiske antioxidanter, smagsforstærkere, kunstig farve eller kemisk duft. Er gluten og kornfri.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300112

  59,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  59,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300112
  Varenummer 2300112 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Mælson godbidder bruger kun de bedste, friske, naturlige og bæredygtige ingredienser. Det betyder, hvad du læser på ingredienslisten, er hvad du får, fri for kemiske antioxidanter, smagsforstærkere, kunstig farve eller kemisk duft. Hver opskrift er gluten og kornfri. Godbidderne er produceret i Tyskland under strenge krav til kvalitet.

  Mælson godbidder er delt op i 2 kategorier, med 3 varianter i hver.

  100 gram kategorien består af 98% rent kød fra hhv. and, vildt og lam. Og derudover 2% særligt udvalgte urter.

   200 gram kategorien består af 51% rent kød fra hhv. ged og hest. Samt en vegetar variant. Alle 3 i 200 g kategorien har derudover en sund og naturlig blanding af grøntsager og urter.


  Ingredienser
  Urterne brugt i Mælson godbidder, alle varianter:

  • Pebermynte blade: Disse kan have en gavnlig effekt på oppustethed, mavesmerter, kvalme og tarmkramper. De bidrager også til en behagelig lugt og har en anti-inflammatorisk effekt.

  • Kommen frugt: Frisker munden op og fremmer fordøjelsen.

  • Bukkehorn: Stimulerer produktionen af jern og røde blodlegemer, er en god energikilde og styrker immunsystemet.

  • Lakridsrod: Er kendt for sin anti-inflammatorisk virkning, og kan hjælpe med at bekæmpe fedme og dårlig cellevækst.

  • Gurkemeje rødder: Indeholder antioxidanter og har en anti-inflammatorisk virkning.

  • Fennikelfrø: Er godt for øjnene, og er nyttigt mod fordøjelses problemer.

  • Kamille blomster: Disse bruges til at fremme ro og afslapning. Kamille hjælper også med fordøjelses problemer og smertelindring.  Udover kød er der særligt udvalgte grøntsager i 200 g varianterne (ged, hest og vegetar):


  • Sød kartoffel: Søde kartofler er rige på fibre og beta karotin (vitamin A) og mange andre mikronæringsstoffer.

  • Æbler: Æbler indeholder blandt andet vigtige mineraler og fibre og er rige på vitaminer og pektiner.

  • Lakseolie: Lakseolie indeholder omega 3 (23%) og omega 6 (6%) fedtsyrer, og er en god kilde til essentielle fedtsyrer som EPA og DHA.

  • Chia frøolie: Chia frø indeholder 20% mere protein end korn. Det høje indhold af omega 3 fedtsyrer indeholdt i chia frøolie er blevet et vigtigt kosttilskud, desuden er olien fri for allergener. Den koldpressede produktion sikrer, at alle væsentlige stoffer bliver bevaret.

  • Hamp frøolie: Cannabis sativa, som den også er kendt som, er en af de ældste dyrkede planter i verden. Med det samlede indhold af essentielle fedtsyrer og især den optimale kombination deraf betragtes hampolie som en af de sundeste spiselige olier, der er til rådighed.

  • Yucca: Beskytter tarmfloraen og bidrager til den accelererede nedbrydning af toksiner og affaldsprodukter ved at forhindre overførsel gennem skadelige bakterier og protozoer gennem tarmvæggen til blodet. Yucca kan vise sig særlig nyttig, når tarmfloraen er i en stresssituation.

  • Ølgær: Øl gær er et fremragende afbalanceret næringsstof, der giver Vitamin B.

  • Himalayasalt: Dette er et sundt naturligt salt, en rig kilde til natriumchlorid, samt 84 andre sporstoffer. Hjælper med at give den daglige dosering af naturlige mineraler

  • Grøn teekstrakt: Grøn te er fuld af polyphenoler. Polyphenoler og flavonoider har en kompleks struktur og fungerer som antioxidanter for at eliminere frie radikaler.  Endelig indeholder 200 gram VEGETAR varianten derudover følgende ingredienser:


  • Chia frø: Chia frø er rig på magnesium, omega 3 fedtsyrer, kalcium, proteiner, selen, jern, kalium, har masser af fiber, og er en fremragende energikilde.

  • Hamp frø: Som teknisk set er en nød, er meget nærende. Hampfrø er også en stor kilde til E-vitamin og mineraler som fosfor, kalium, natrium, magnesium, svovl, kalcium, jern og zink.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)