• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KW ØRREDOLIE

  119,00 kr.169,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  KW Ørredolie er et velsmagende tilskudsfoder i høj kvalitet, til hunde og katte. Den er særligt velegnet til dyr med pelsproblemer, som tør hud og pels samt kløe.

  Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  500ml119,00 kr. available on subscription
  2200033Afsendelse 1-3 hverdage
  1L169,00 kr. available on subscription
  2200034Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  KW Ørredolie er en naturlig fiskeolie, produceret af 100 % friske råvarer, der har et højt indehold af alle de sunde fedtsyrer (omega- 3, 6, 7, 9 og 11).

  KW Ørredolie er udvundet fra danske regnbueørreder, som er opdrættet i rent dansk grundvand – fri for forurening. Sundt og velsmagende – nemt og hygiejnisk at dosere.

  Den lystætte flaske og den praktiske doseringspumpe medvirker til, at ørredolien opbevares og anvendes på bedste måde, så holdbarheden bliver optimal.

  KW Ørredolie er garanteret fri for tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer, kemikalier og antibiotika fordi:
  Hele værdikæden kontrolleres fra rogn til olie. Vi ved hvor fisken kommer fra, hvordan den lever, spiser, slagtes og presses til olie.
  Vandkvalitet og fisk analyseres løbende - derudover analyseres olien for forureninger, tungmetaller, etc.
  KW Ørredolie har en ekstraordinær høj friskhedsgrad fordi:
  Vejen fra fisk til olie er hurtig og kort. Når ørrederne er fanget, bliver de fileteret samme sted, hvorefter de straks ekspederes videre til koldpresse-maskinen, hvor olien udvindes. Denne maskine står også på samme sted. Denne korte produktionsproces bevirker at det høje indhold af omega fedtsyrer og vitaminer ikke går tabt i en transportfase, til havs eller på land. Hele produktionen foregår på samme sted i Danmark, til gavn for miljøet.


  Ingredienser

  KW Ørredolie er en naturlig fiskeolie, produceret af 100 % friske råvarer, der har et højt indehold af alle de sunde fedtsyrer (omega- 3, 6, 7, 9 og 11).
  Fordelingen af fedtsyrerne er som i fisken.
  Omega-3: ca. 15-20%
  Omega-6: ca. 10%
  Omega-7: ca. 6-8%
  Omega-9: ca. 25 %

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)