• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Kronch Optimal Tørfoder til Hvalp

  229,00 kr.499,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Kronch Optimal Puppy er et sundt og velsmagende fuldfoder af høj kvalitet baseret på frisk laks og indeholder derfor en betydelig mængde Omega 3 og 6 fedtsyrer. Dette Premium fuldfoder er til hvalpe og drægtige eller diegivende tæver. Energisammensætningen er nøje afstemt for at give hvalpen de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig.

  Varenummer 2100756 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  13,5kg499,00 kr. available on subscription
  2100672Afsendelse 1-3 hverdage
  5kg229,00 kr. available on subscription
  2100673Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Kronch Optimal er udviklet til at give hvalpen den bedste start på livet og give den drægtige eller diegivende tæve de nødvendige næringsstoffer.

  Kronch Optimal har et naturligt indhold af Omega 3 og 6 fedtsyrer fra laks, som kan bidrage til at holde hud og pels sund. Laksens proteiner har desuden en højere biologisk værdi end de fleste animalske proteiner. Den høje biologiske værdi betyder, at hunden kan optage en stor del af proteinerne og dermed aktivt bruge dem i kroppens næringsstofforbindelser. Kronch Optimal indeholder desuden essentielle næringsstoffer, som støtter hundens led.

  Energisammensætningen er nøje afstemt for at give hvalpen de bedste betingelser for at vokse og udvikle sig.

  Henne Pet Food er en mindre, dansk familieejet virksomhed, der ligger ved Henne Strand tæt på Vesterhavet.
  Vi får vores friske laks direkte fra lokale producenter, som leverer til human konsum. Laksen er frisk og fersk, hvilket betyder, at næringsstofferne ikke udsættes for og påvirkes af nedfrysning eller tørringsprocesser, inden det bruges i foderet.


  Opbevaring
  Opbevares tørt og mørkt.

  Ingredienser
  Ris, frisk laks, majs, fiskemel, svinefedt, byg, svineblodmel, fjerkræmel, ølgær, calciumkarbonat, tørrede sukkerroesnitter, tørrede æggeprodukter, hydrolyseret fjerkræprotein, rapsolie, lecithin, vitamin/mineralforblanding, zeolitmineral, DL-methionin natriumklorid, magnesiumoxid, cholinklorid og citronsyre. Tilsat antioxidanter.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer, tilsat pr kg:
  Ernæringsmæssige: 12.000 IE Vitamin A (3a672a), 1.000 IE Vitamin D3 (3a671), 150 mg Vitamin E (DL-alpha-tocopheryl acetat 3a700), 5,1 mg Cu (Kobber-(II)-sulfat, pentahydrat 3bE4), 6,2 Mn (Mangan-(II)-oxid 3b502), 96,4 mg Zn (Zinkoxid 3b603), 1,1 mg I (Calciumjodat, anhydrat 3b202).
  Teknologiske: Antioxidanter
  Analytiske bestanddele
  Energi pr. 100 g:
  Råprotein 26,0 g
  Råfedt 17,0 g
  Råfibre 2,0 g
  Råaske 6,0 g
  Vand 7,0 g
  1541 kJ/367 kcal

  Foderanvisning

  Fodertabellen er vejledende. Husk altid at sørge for adgang til frisk vand. Se billede.


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)