• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KovaLine Ready to Use

  119,00 kr.229,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  KovaLine Ready to Use er vores “klar til brug” plejeblanding. Ready to Use ligner den koncentrerede KovaLine plejeblanding. Forskellen er blot, at Ready To Use er blandet for dig på forhånd.
  KovaLine Ready To Use peeler de døde hudceller væk, renser i dybden og plejer i samme proces. Kan anvendes til hesten, hunden eller katten.

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  500ml229,00 kr. available on subscription
  3940056Afsendelse 1-3 hverdage
  200ml119,00 kr. available on subscription
  3940066Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Kovaline Ready to Use kan anvendes ved Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud, almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr.

  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud. KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger.

  Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

  Fås i 2 størrelser: 200ml og 500ml


  Anvendelse
  Vask området og lad det tørre - Skyl ikke ud.

  Ingredienser
  Mindre end 5%: Sæbe, anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, Polycarboxylat.  Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat, Caprylyl Glycol, Propanediol.
  Doping/karenstider
  Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)