• 15% rabat
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KovaLine Plejebehandling Koncentreret – 200ml

  239,00 kr. 203,15 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  KovaLine Plejeblanding renser, peeler og plejer i én og samme proces. Velegnet til behandlinger over længere tid og kan anvendes til både hesten, hunden og katten. Dette er et koncentrat og husk derfor at blande op med vand inden brug.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940064

  239,00 kr. 203,15 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  239,00 kr. 203,15 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940064

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  KovaLine Plejebehandling kan anvendes ved: Sår, eksem, kløe, tør eller beskadiget hud. Til almindelig vask på alle små dyr, heste og produktionsdyr.

  Skal blandes op med vand og giver i alt 2L færdig plejeblanding.

  KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud. KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger.

  Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.


  Anvendelse
  Blandes i forholdet 1:10 med vand. Påfør vask med engangs skumvaskeklud.

  Ingredienser
  5% eller derover, ikke mindre end 15%: Sæbe.

  Mindre end 5%: Anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, Polycarboxylat.  Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat.
  Doping/karenstider
  Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)