• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KovaLine Nature Balm

  209,00 kr.279,00 kr. available on subscription

  Leveringstiden er 1-3 hverdage

  Ny og effektiv Nature balm fra KovaLine, udviklet på 100% naturlige ingredienser.

  Blødgører, lindrer og beskytter snuden. Øger hudens elasticitet og naturlige fugtbalance.

  Rig på antioxidanter og vitaminer fra bl.a. Castor, Shea, Oliven, Raps og Solsikke.

  Varenummer Ikke mulig Kategori

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  100ml279,00 kr. available on subscription
  2910269Afsendelse 1-3 hverdage
  50ml209,00 kr. available on subscription
  2910271Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Kovaline Nature Balm er en hudbalsam som blødgør, lindrer og øger hudens elasticitet. Fremstillet af 100% naturlige ingredienser.

  KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud. KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt.

  Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger.

  Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig. KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

  Fås i 2 størrelser: 50 ml og 100ml


  Anvendelse
  Påføres dagligt på snuden eller efter behov.

  Ingredienser
  Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Cera Alba, Brassica Campestris Seed Oil,Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Oleate, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Stearyl Stearate, Cera Microcristallina,Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil
  Doping/karenstider
  Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)