• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG Wubba Finz Pink, small

  69,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Hundelegetøj til hvalpen, unghunden eller den legesyge seniorhund. En sød og sjov fisk, med flotte broderede øjne. Fisken har nogle skønne blå, lilla og grønne farver. Hovedet er en bold med piv, som kan hoppe. Wubba Finz har fire sjove haler, som hundene elsker at ruske med. Kong Wubba hundelegetøj med piv 35cm

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500039

  69,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  69,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500039
  Varenummer 2500039 Kategorier , , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  KONG Wubba Finz appelerer med sine lange flagrende haler til interaktivt leg med hund og ejer. Legetøjetet er perfekt til ruskeleg eller retriever leg. De søde fiskefigurer er fremstillet af holdbart stof og den indbyggede pivfunktion sørger for ekstra sjov leg for hunden.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)