• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG StuffN Snacks Liver, small

  55,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Denne lækre snack fra KONG er perfekt til at putte i det elskede KONG legetøj. Med de naturlige ingredienser forlænger denne snack hundens legetimer. Kan også bruges som belønning eller lille snack mellem måltiderne.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300119

  55,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  55,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300119
  Varenummer 2300119 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med lækker leversmag er disse snacks fra KONG uimodståelige lækre til leg.

  KONG Stuff’N Puppy Snacks og KONG Stuff’N Liver Snacks er fremstillet med naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Disse fristende godbidder kan bruges, når som helst og har form og størrelse specielt tilpasset hundens KONG legetøj. KONG Stuff’N Puppy Snacks er baseret på kylling og ris. KONG Stuff’N Liver Snacks er med leversmag, der er uimodståelig for de fleste hunde. Fås i to størrelser: small (til small-medium KONG-legetøj), large (til large-XXL KONG-legetøj). Dermed egner snacksene sig til alle varianter af Classic KONG og gør legetøjet endnu mere spændende.


  Ingredienser
  Korn, kød og animalske biprodukter (17% kylling, 6% kyllingelever), olie og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, frugt (blåbær).
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 13%, træstof 2 %m råfedt 10%, råaske 2%.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)