• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG Scrunch Knots Racoon, Small/Medium

  77,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  KONG Scrunch Knots Racoon er det sjove fange, ryste, trække eller kastelegetøj til hunden. Hunden er vild med det knudrede skelet, som er lavet af kraftig snoet tov, som er i den velkendte gode solide Kong kvalitet. Kong Scrunck Knots Racoon har blødt yderstof, indbygget elastik i siderne og pivfunktion, så den virker mere livagtig.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500053

  77,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  77,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500053
  Varenummer 2500053 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Det perfekte kaste, fange, ryste, trække og hyggelegetøj! Hunde elsker det flettede og knudrede skelet, og det bløde yderstof har en indbygget elastik, der gør legetøjet mere livagtigt. Den indbyggede pivfunktion opfordrer til ekstra leg, og KONG Scrunch Knots har mindre fyld, så skelettet bedre kan fornemmes af hundene

  Mål: længde ca. 28cm.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)