• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG Phatz Lion, medium

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Den flotte brune løve er lavet af blødt læderlook-materiale med flotte plysdetaljer. Legetøjet er robust, men stadig blødt og lækkert. Medium størrelse passer til mellemstore og store hunde.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500062

  89,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500062
  Varenummer 2500062 Kategorier , , , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Bløde og sjove stofdyr i forskellige materialer, perfekte til leg og tygning. KONG Phatz er holdbart, og de forskellige materialer og pivfunktionen tilføjer ekstra sjov til legen for både hund og ejer.


  KONG Phatz er et ekstra kraftigt legetøj, men det er ikke beregnet til tygning og kan gå i stykker, hvis det bruges som sådan.


  Mål: 12,07cm x 22,23cm x 13,97cm


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)