• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG Original Extreme Sort, x-large

  149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Ekstremt robust hundelegetøj af naturgummi, ideel til store hunde med stærke tænder. Legetøjet fremmer legetrangen, fordi den hopper uforudsigeligt og kan fyldes med godbidder. Fås i flere størrelser.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500074

  149,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  149,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500074

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Har din hund indtil videre "besejret" ethvert legetøj på den kortest mulige tid? Så brug KONG Extreme - endelig en værdig udfordrer. Det drejer sig om den robust version af den populære KONG, som modstår selv de mest bidelystne hunde.

  KONG Extreme er lavet af 100 procent naturgummi og har en behagelig tekstur, som din hund kommer til at nyde at tygge på. Og ikke nok med det: hundelegetøjet er præget af en uforudsigelig adfærd, når din hund leger med det, idet det hopper og springer lystigt rundt, hvilket tilfredsstiller din hunds naturlige jagt- og legetrang.

  Endnu mere attraktiv bliver KONG Extreme, hvis du fylder den med passende godbidder, for eksempel med små tyggeben eller hundekiks, som din hund efter en vellykket "jagt" kan modtage som belønning. Du kan meget nemt fylde legetøjet gennem det dertil indrettede hul. Sammenlignet med andet tyggelegetøj er KONG Extreme meget mere modstandsdygtig over for din hunds legende angreb med poter og tænder.

  Det gummiagtigemateriale er ekstremt holdbart og falder derfor ikke fra hinanden efter kort tids leg. Du kan også bruge KONG Extreme som apportlegetøj - uanset hvad bliver din hund ikke hurtigt træt af det.

  Ligesom de andre KONG varianter fås også KONG Extreme i forskellige størrelser, egnet til forskellige racer og vægtklasser.

  KONG Extreme:
  - ekstremt robust hundelegetøj til leg, apport og til at tygge i
  - ideel til at blive fyldt med godbidder
  - velegnet især for voksne, tyggelystne hunde med stærke tænder
  - springer og hopper uforudsigeligt - for endnu mere sjov!
  - farve: sort
  - materiale: naturgummi

  Mål:
  M til hunde 7 - 16 kg: ca. H 8,5 x B 5 x D 5 cm
  L til hunde 13 - 30 kg: ca. H 10 x B 7 x D 7 cm
  XL til hunde 27 - 41 kg: ca. H 13 x B 9 x D 9 cm
  XXL til hunde fra 35 kg: ca. H 15 x B 10 x D 10 cm

  Vægt:
  Str M: ca 110 g
  Str L: ca 190 g
  Str XL: ca 340 g
  Str XXL: ca 550 g

  Bemærk:
  Intet legetøj er uforgængeligt. Som med alle andre produkter bør du holde lidt øje med din hund, når der leges med dette legetøj. Kontroller regelmæssigt for skader og udskift produktet, hvis det er gået i stykker.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)