• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KONG Huggz Fox large

  89,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Hundelegetøj, formet som en ræv med squeaker, der lyder ekstra højt og i lang tid, ansporer til leg, perfekt til tumlen rundt, hyggestunder og apportlege.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500065

  89,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  89,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500065
  Varenummer 2500065 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Sæt din hund i gang med legen med ekstra kraftige pivelyde! Den dejligt bløde stofdysræv fra KONG laver nemlig en ekstra høj og længerevarende pivelyd, der vækker din hunds interesse. Selv når din hund tygger igennem pivebolden og kaster plysræven rundt, vil pivelyden blive ved. Ræven har et sødt påsyet udseende på en blød plysoverflade og indeholder ingen løse dele, der kan være til fare for at blive slugt. Indeholder kun lidt fyld, der begrænser fnuller i hjemmet hvis der opstår huller på dyret. Også perfekt til udendørslege.

  Mål: 20cm x 9cm x 7cm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)