• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  KBF99-B2 Body Brush oval strigle

  159,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Strigle fra KBF99
  – Designet til at forebygge infektion og smitte
  – Reducerer risiko for smitte mellem heste
  – Virker uden brug af kemikalier

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1500003

  159,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  159,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1500003
  Varenummer 1500003 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  KBF99 er en ny revolutionerende serie af produkter, der er designet til at forebygge infektioner og smitte af vanskelige og smertefulde sygdomme.

  KBF99 er ikke en behandling eller garanti, men det er sund stald fornuft og KBF99 vil reducere risiko for smitte af infektioner mellem heste.

  KBF99 er testet af det engelske universitet Coventry University. Her har man bevist at KBF99 dræber over 99% af de bakterier, som findes i en test kultur. En reduktion af de skadefulde bakterier og svampe i staldmiljøet vil reducere smitterisikoen blandt heste.

  KBF99 – Teknologien Hvordan virker det? KBF99 tilføjes i plastik under formfasen, og er rig på nitrogen molekyler som er positivt ladet. KBF99 dækker plastikoverfladen med små ”usynlige” molekylær tråde (som virker som pigge / sværd). Bakterier, mug, alger og svampesporer har alle negativt ladede celle membraner. De bliver derfor tiltrukket til de positivt ladede tråde (på KBF99 produkter) og deres overflade membran ødelægges og derved dør cellen. Cellen springes i stykker fordi + og – går sammen. Fordi KBF99 virker uden at frigive kemikalier har det en lang virkningsperiode.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)