• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Jolly Pets Jolly Flex-n-Chew Squarble Medium Blå

  129,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Denne Flex-n-chew Squarble fra Jolly Pets er et massivt stykke legetøj til hunden. Der er hul ned igennem legetøjet, som gør at man kan gemme godbidder i den eller andre længere sticks. Kan også bruges til vandleg.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500310

  129,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  129,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500310

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Denne Flex-n-chew Squarble fra Jolly Pets er et massivt stykke legetøj til hunden. Der er hul ned igennem legetøjet, som gør at man kan gemme godbidder i den eller andre længere sticks. Dette legetøj er produceret i USA, og er lavet af massivt giftfrit TPE plast. Så har du en hund, som virkelig er god til at tygge sig igennem det meste legetøj, så kunne denne kantede bold måske være noget for jer.

  Den unikke form, som dette hundelegetøj har, gør at hunden for et perfekt greb uanset hvordan hunden holder legetøjet i munden. Rillerne i enderne gør, at hunden får en fornemmelse af, at de tygger igennem legetøjet, helt uden at gøre det. Samtidig masseres deres tandkød. Et super stykke legetøj, som ovenikøbet dufter dejligt. Kan også bruges til vandleg.

  Du kan vælge den i følgende størrelser:
  Small: Den er ca. 5,5 cm bred og har farven gul.
  Medium: Den er ca. 7 cm bred og har farven blå.
  LARGE: Den er ca. 8 cm bred og har farven orange.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)