• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Intersand Extreme Classic Odour Neutral kattegrus 14kg

  149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Intersand Extreme Classic Odour Neutral indkapsler lugten og er lavet af 100% naturligt ler, hvilket gør, at det ikke støver og er meget behageligt for din kats små poter. Dette kattegrus er godt for både dig og din kat, da den minimale støvmængde ikke ender rundt i huset, hvilket betyder, at hverken du eller din kat kommer til at indånde det.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3920022

  149,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  149,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3920022
  Varenummer 3920022 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Extreme Classic er innovativt, eksklusivt og patenteret med et Triple Action-system, der klumper, mindsker lugten og næsten ikke støver. Det er udviklet til ikke at skade åndedrætsorganerne hos katte og mennesker, da det ikke efterlader spor i hele huset efter en opfyldning.

  Dette kattegrus indkapsler hurtigt lugten og laver en hård klump, når din kat har brugt kattebakken. På den måde slipper du for, at dit hjem kommer til at lugte af kattebakke. Den klumpende effekt gør det også ekstra let for dig at holde kattebakken ren, da de hårde klumper er lette at få op på skovlen. På den måde kan du altid tilbyde din kat et rent toilet. Gruset har en høj sugeevne på ca. 350% og er dermed yderst drøjt i brug. Du skal kun fjerne klumperne fra bakken og behøver altså ikke udskifte alt gruset i bakken. Fyld bakken med frisk Intersand Classic kattegrus med jævne mellemrum.

  Intersand Classic kattegrus er op til 99,9% støvfrit, hvilket ikke kun giver mindre støv i hjemmet, men også fremmer din kats sundhed og velbefindende. Dette førsteklasses kattegrus er et rent naturprodukt fra Canada og er fuldstændig ufarligt.

  Intersand Extreme Classic:
  - forebygger ubehagelig lugt takket være sin unikke formel og små blå granuler
  - ekstra hård klumpning gør det nemt at tømme kattebakken
  - producerer meget lidt støv, hvilket er bedre for dig og din kats åndedrætssystem
  - efterlader ingen spor ved opfyldning, så dit hjem forbliver rent
  - fremstillet af 100% rent, naturligt ler, anerkendt over hele verden for sin høje kvalitet

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)