• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Iams Delights Kylling i Skysovs, Vådfoder til Killing 12*85g

  69,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Iams Delights med kylling i sky til killinger
  Iams Delights Kitten med kylling i sovs er en menuboks med spændende og velsmagende måltider i portionsposer til killinger, der er mellem 8 uger og 12 måneder gamle.
  Måltiderne giver din killing komplet ernæring og er lavet ud fra en letfordøjelig opskrift, som ikke belaster din killings mave- og tarmsystem.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100303

  69,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  69,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100303
  Varenummer 3100303 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Iams Delights Kitten portionsposer har et højt indhold af animalske proteiner og nøje udvalgte mineraler, som sikrer din killing en stærk muskulatur og kraftige knogler. Derudover indeholder Iams Delights Kitten også taurin, der hjælper med at understøtte din killings hjerte og syn. Din killing vil elske at sætte tænderne i Iams Delights Kitten. Måltiderne er lavet af ingredienser af højeste kvalitet.


  Ingredienser
  Kød og animalske biprodukter (28% kylling, 6% svinekød), olier og fedtstoffer (0,2% fiskeolie), vegetabilske biprodukter (0,6% fibre fra roetrævler), mineralstoffer.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: D3-vitamin: 200 IU, E-vitamin: 100 mg, biotin: 100 µg, taurin: 400 mg, kobbersulfat pentahydrat: 1,9 mg, kaliumjodid: 0,38 mg, mangansulfat, monohydrat: 2,1 mg, zinksulfatmonohydrat: 32 mg.
  Analytiske bestanddele
  Proteiner: 8,6%, fedtindhold: 4,1%, råaske: 1,8%, træstof: 0,24%, calcium: 0,30%, vand: 82,5%.

  Foderanvisning

  Op til 20 uger: ca. 3 1/2 poser pr. kg legemsvægt dagligt over 4-6 måltider.

  20-40 uger: ca. 2 poser pr. kg legemsvægt dagligt over 3-4 måltider.

  Over 40 uger: ca. 1 1/4 pose pr. kg legemsvægt dagligt over 2-3 måltider.

  Din kat spiser måske mere eller mindre afhængig af dens alder, temperament og aktivitetsniveau. Sørg for, at der altid er adgang til frisk vand.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)