• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Iams Delights i Skysovs , Vådfoder til Seniorkat 12*85g

  69,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  IAMS Delights med forskellige Kød- og Fiskesmag i Sovs til senior katte. IAMS Delights med Kød og fisk i sauce er 100 % komplet og afbalanceret vådfoder til voksne katte i en praktisk multipakke. Pakken indeholder fire velsmagende opskrifter, som din kat vil elske: Kylling og kalkun, Lammekød med rød peber, Vild tun og ærter og Dampet laks og torsk. Anbefales til: voksne katte fra +7 år.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100302

  69,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  69,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100302
  Varenummer 3100302 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Kosten til voksne katte indeholder animalsk protein af høj kvalitet, der hjælper med at vedligeholde stærke muskler. Biotin, mineraler og vitaminer er med til at fremme en sund hud og pels. Opskrifterne understøtter din kat med mineraler for at opretholde stærke tænder og knogler. IAMS Delights giver katte den eksperternæring, de har brug for og med en god smag, som din kat uden tvivl vil elske. 4 x 3 x 85 g poser.


  Ingredienser

  IAMS Delights med kylling i sky:
  Kød og animalske biprodukter (42% med 28% kylling), olie og fedtstoffer (0.2% fiskeolie), vegetabilske biprodukter (0.6% roepulpfiber), mineralstoffer.

  IAMS Delights med Sild og Tun i sky:
  Kød og animalske biprodukter (34%), fisk og fiskeprodukter (4% sild, 4% tun), vegetabilske biprodukter (0.6% roepulpfiber), mineralstoffer.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  *(/kg), Vitaminer: D₃ vitamin: 200IU, E-vitamin: 100IU, L-carnitin: 8mg, taurin 400mg, biotin 100μg. Sporstoffer: mangan (mangansulfat-monohydrat): 0.68mg, zink (zinksulfat-monohydrat): 11.3mg.
  Analytiske bestanddele
  Protein: 8.6%, fedtindhold: 4.1%, råaske: 1.8%, træstof: 0.24%, calcium: 0.30%, vand: 82.5%.

  Foderanvisning
  Giv ca. 3 poser dagligt, opdelt i mindst to måltider til en kat på 4 kg. Din kat spiser måske mere eller mindre afhængig af dens alder, temperament og aktivitetsniveau. Sørg for, at der altid er adgang til frisk vand. Ved skift til IAMS skal det ske gradvist over 4 dage

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)