• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Iams Cat Vitality Tørfoder til killing

  159,00 kr.349,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  IAMS for Vitality til killinger er et fuldfoder med 100 % afbalanceret eksperternæring, som dit kæledyr vil nyde og trives med. Vores velsmagende voksenfoder med fersk kylling er baseret på animalsk protein af høj kvalitet, omhyggeligt udvalgt til at understøtte din killings sundhed og vitalitet. Anbefales til: killinger op til 12 måneder.

  Varenummer 3100297 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg159,00 kr. available on subscription
  3100430Afsendelse 1-3 hverdage
  10kg349,00 kr. available on subscription
  3100429Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  IAMS for Vitality til killinger er et fuldfoder med 100 % afbalanceret eksperternæring, som dit kæledyr vil nyde og trives med.
  Vores velsmagende voksenfoder med fersk kylling er baseret på animalsk protein af høj kvalitet, omhyggeligt udvalgt til at understøtte din killings sundhed og vitalitet på 7 punkter.

  Killinger skal være sunde, aktive og fulde af vitalitet, og derfor indeholder vores velsmagende foderopskrift 91 % animalsk protein (af samlet proteinindhold).

  IAMS er engagerede i at give din killing den eksperternæring, de behøver, med en lækker smag, som de uden tvivl vil elske. IAMS for Vitality hjælper din killing med essentielle mineraler og D-vitamin til at fremme stærke knogler og muskler for en sund vækst.

  Opskriften giver dem en beundringsværdig pels takket være effekten af omega 3 og 6 i vores opskrifter. Når du hører dem tygge vores tørfoderpiller, der har et specielt sammensat mineralniveau i hver enkel mundfuld, kan du være forvisset om, at det vil holde deres tænder stærke og sunde.

  Denne diæt støtter deres fordøjelsessystem med en specialblanding af fibre, herunder præbiotika og roepulp. Du vil se din killing blive sprængfyldt af energi takket være en antioxidantblanding med vitamin C og E, som styrker dens immunforsvar, samt taurin og DHA, der fremmer et sundt syn og hjerneudvikling.

  For at du kan give din killing endnu lækrere mad, har vi inkluderet fersk kylling i denne opskrift. Vi har forbedret fordøjeligheden af vores produkter med specialtilpasset proteinindhold, der er tilpasset deres behov.


  Ingredienser
  Tørret kylling & kalkun 43% (kylling 26%, naturlig kilde til taurin), majs, svinefedt, fersk kylling (4.1%), ris, tørret roepulp (2.4%), kyllingesovs, tørrede helæg, fiskemel, fructooligosaccharider (0.70%), fiskeolie, kaliumklorid, ølgær.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  (/kg), Vitaminer: A-vitamin: 57837IU, D₃ vitamin: 1663IU, E-vitamin: 143mg. Sporstoffer: kuprisulfat-pentahydrat (kobber): 10mg, kaliumiodid (jod): 1.3mg, mangansulfat-monohydrat (mangan): 4.6mg, zinkoxid (zink): 114mg.
  Analytiske bestanddele
  Protein: 37%, fedtindhold: 21%, omega-6 fedtsyrer: 3.5%, omega-3 fedtsyrer: 0.53%, råaske: 6.5%, træstof: 1.6%, calcium: 1.4%, fosfor: 1.2%, magnesium: 0.084%, DHA: 0.10%, taurin: 2100mg/kg.

  Foderanvisning

  Følgende værdier er omtrentlige og udelukkende vejledende. Faktiske behov kan variere. Juster din kats fodermængder for at opretholde dens ideelle kropsvægt.

  Husk at sørge for, at din killing altid har adgang til rent, frisk vand.

  UgerVægt Mængde pr. dag
   50,5 kg30 g
  101 kg60 g
  202 kg 65 g 
  303 kg 75 g 
  404 kg 80 g 
  Graviditet2-6 kg 30-135 g 
  Amning 2-6 kg 60-265 g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)