• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Havens Vildfuglens Gourmet foder, 15 kg

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Giv dine havefugle en lækker gourmetbehandling med HAVENS VILDFUGLENS GOURMET FODER, en velsmagende og energiholdig foderblanding, der kan bruges hele året rundt. Med 9 forskellige ingredienser af høj kvalitet, inklusiv solsikke, knækket majs, knækket hvede, gul hirse, dari rød, hamp, rosiner, boghvede og afskallede jordnødder, vil dine havefugle elske denne luksuriøse blanding.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  5100009

  199,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 5100009
  Varenummer 5100009 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Havens® Vildfuglens Gourmet Foder er en afbalanceret og velsmagende foderblanding, der er designet til at tiltrække en bred vifte af vildtfugle til din have. Med en kombination af solsikke, knækket majs, knækket hvede, gul hirse, dari rød, hamp, rosiner, boghvede og afskallede jordnødder, er denne blanding en perfekt kilde til energi og næring for fuglene. Du kan servere den i en foderautomat eller på et foderbræt, og nyde synet af de forskellige fuglearter, der besøger din have.


  Fås i pose med 15 kg.

  Opbevares tæt, mørkt og køligt.


  Ingredienser
  Solsikke, knækket majs, knækket hvede, gul hirse, dari rød, hamp, rosiner, boghvede og afskallede jordnødder.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)