• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Havens Hønselux, 15kg

  159,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Luksus fuldfoderblanding til æglæggende høns. Hønselux er en god luksusblanding til æglæggende høns, som er sammensat efter deres behov. Her er alt mixet i samme foder – både vitaminer / mineraler, samt skaller. Blandingen er tilsat solsikke m.v. og er særdeles velsmagende.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  4100006

  159,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  159,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 4100006
  Varenummer 4100006 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Luksus fuldfoderblanding til æglæggende høns. Hønselux er en god luksusblanding til æglæggende høns, som er sammensat efter deres behov.

  Her er alt mixet i samme foder – både vitaminer / mineraler, samt skaller. Blandingen er tilsat solsikke m.v. og er særdeles velsmagende.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)