• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Havens H-Licks Sliksten m/biotin, 2 kg

  45,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Vores sliksten med biotin og ekstra spormineraler er en essentiel kilde til nødvendige næringsstoffer for din hest. Den er specielt designet til at opfylde hestens behov og bidrage til dens generelle sundhed og velbefindende.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200942

  45,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  45,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200942
  Varenummer 1200942 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Denne 2 kg sliksten indeholder biotin og spormineraler, som er vigtige for hestens velbefindende. Mangel på salt kan føre til nedsat appetit, manglende energi og andre problemer. Især når hesten fodres med grovfoder fra områder uden handelsgødning, er det vigtigt at være opmærksom på dette.

  Sportsheste udskiller også salte, mineraler og spormineraler gennem sved og urin. Derfor er det vigtigt at have en sliksten frit tilgængelig for hesten. Denne praktiske sliksten på 2 kg kan placeres i en holder eller i krybben.
  Opbevaring
  Opbevares tørt og køligt.

  Ingredienser
  96 % stensalt (Natriumchlorid),
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  96 % stensalt (Natriumchlorid), magnesium (20.000 mg/kg) , selen (15 mg/kg), jern (1.250 mg/kg), jod (100 mg/kg), mangan (1.250 mg/kg), kobber (200 mg/kg), cobalt (40 mg/kg), zink (1.500 mg/kg). biotin (12.000 mcg/kg)

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)