• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Green & Wilds Desmond the Duck Hundelegetøj

  109,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Sig hej til Desmond the Duck. En fin fugl lavet af lag-på-lag jute, som er en naturlig plantefiber. Maven er fuld af plantefibre, et hoved af ruskind og lange ben af genbrugs bomuld. Der er ikke tilsat nogle former for kemikalier, og du kan trygt lade din hund lege og tygge i Desmond.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2500189

  109,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  109,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2500189
  Varenummer 2500189 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Green & Wilds Eco er en serie af legetøj produceret med tanke på vores miljø og i absolut bedste kvalitet.

  Sig hej til Desmond the Duck. En fin fugl lavet af lag-på-lag jute, som er en naturlig plantefiber. maven er fuld af plantefibre, et hoved af ruskind og lange ben af genbrugs bomuld. Der er ikke tilsat nogle former for kemikalier, og du kan trygt lade din hund lege og tygge i Desmond.

  Legetøjet er lavet af bæredygtig jute, som er en naturlig plantefiber. Den er sej og langtidsholdbar og er fremstillet uden brug af nogen kemikalier. Jute er 100% biologisk nedbrydeligt. Ruskindet er et biprodukt og sikrer, at dette materiale ikke går til spilde.

  Mål:
  Længde ca. 43cm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)