• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Go Native Godbidder Laks – 100g

  39,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Sunde kornfri godbidder med laks, fremstillet i Irland og med kun én proteinkilde.

  Gives til enhver tid som snack eller belønning.

  Go Native hundegodbidder er lavet af friskfanget atlantisk laks og lokale råvarer, de fineste naturlige ingredienser med fuld sporbarhed.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2300669

  39,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  39,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2300669
  Varenummer 2300669 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Sunde kornfri godbidder med laks, fremstillet i Irland og med kun én proteinkilde. Gives til enhver tid som snack eller belønning. Go Native hundegodbidder er lavet af friskfanget atlantisk laks og lokale råvarer, de fineste naturlige ingredienser med fuld sporbarhed. Godbidderne er koldpressede for at sikre, at hverken smag, næringsstoffer eller fibre går tabt i produktionen, så alle de gode, friske råvarer er samlet i én godbid!

  Laks er en god kilde til omega 3 fedtsyrer, der understøtter immunsystemet og er gavnlige for hud, pels, hjerne og led. Det er samtidig en god kilde til protein og mange essentielle vitaminer og mineraler.

  Produktet har en holdbarhed på 18 måneder fra produktionsdato.

  Findes i smagsvarianter: And, Lads, Laks og Kalkun.


  Opbevaring
  Go Native-produkter skal opbevares utilgængeligt for børn på et køligt, tørt sted under 25 ° C og uden for direkte sollys.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)