• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Furminator Dog Short Hair S

  199,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Har du brug for en super effektiv børste/karte, der giver en synlig reducering af løse hår, så er denne FURminator lige sagen. Denne FURminator Small Børste/Karte er designet specielt til de små hunderacer, der har en kort pels. Med denne karte, kan du rigtig komme i dybden og fjerne de irriterende løse hår, så de ikke ender på gulvet, på dit tøj, i møblerne, og hvor de nu ellers lige ender henne. PELS < 5 CM / SKÆRBREDDE 4,4 CM

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910115

  199,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910115
  Varenummer 2910115 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Bedre trivsel
  Hvad vigtigere er, så kan du også være med til at mindske kløe, da de løse hår nogle gange kan irritere din hunds hud, hvilket får din hund til at klø sig. Ved blot at anvende denne FURminator Small Børste/Karte i 10-20 minutter om ugen, kan du reducere din hunds fældning med op til 99%.

  Denne karte er god til at komme helt ned i underulden på din hund, hvor mange af de løse hår sætter sig. Når din hunds underuld er flot, kan det ses på resten af pelsen. Du kan derfor være med til at give din hund en flot pels, der ikke er helt sammenfiltret.
  Når du børster din hund med denne FURminator, vil du opleve, at mange af de løse hår sætter sig på selve skæret. Når skæret på karten fra FURminator er fyldt, kan du benytte dig af den smarte FURejector-knap, som skubber de løse hår af, og karten er derved klar til en ny omgang børstning.

  Ergonomisk design
  Denne FURminator er designet sådan, at den er komfortabel for dig og sikker for din hund at bruge. Det ergonomiske håndtag, der er betrukket med gummi, giver dig et godt greb. Ved selve skæret er der i hver side nogle "tænder" i plast, der skal sikre, at karten ikke kan komme for tæt på din hunds hud. På den måde kan du holde komfortabelt på karten velvidende, at du ikke kan komme til at skære din hund med karten.

  Vigtige fordele:
  Fjerner op til 99% løse hundehår.
  Tager kun 10 minutter at bruge
  Ergonomisk og slidstærkt design
  Fjern nemt hår med FURejector-knap Når du køber en FURminator, får du en slidstærk karte, der effektivt afhjælper løse hår fra din hund.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)