• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Furminator Dog Long Hair M

  225,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  FURminator medium børste/karte er en smart og effektiv karte, der er særligt velegnet til at nå ind til underpelsen på langpelsede hunderacer af mellemstore størrelser.

  PELS > 5 CM / SKÆRBREDDE 6,2 CM

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910112

  225,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  225,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910112
  Varenummer 2910112 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Undgå løse hår rundt i huset
  Når du har valgt at have en hund med lang pels, kender du helt sikkert problemet med løse hår fra underpelsen, der spreder sig i huset og særligt i møblerne og på dit tøj. Med denne FURminator kan du forebygge, at de løse hår ender der, da den effektivt når i dybden med pelsen og fjerner helt op til 99% af de løse hår fra din hunds pels.

  Brug 10-20 minutter
  Med en langpelset hund i huset, er det en del af den ugentlige rutine at passe og pleje pelsen, så din hund bliver ved med at være flot og har en ren og filtfri pels. Med denne karte kan du på kun 10-20 minutters arbejde om ugen fjerne de fleste løse hår og på den måde holde dit hjem mere rent. I perioder hvor din hund fælder meget, kan det være nødvendigt at bruge mere tid på at børste pelsen igennem.

  Ergonomisk og holdbar
  Der er tænkt på alle detaljer i designet af denne FURminator. Håndtaget er ergonomisk korrekt og med gummibelægning, så den ikke glider, når du børste din hund. Når skæret et blevet fyldt med hår, kan du nemt skubbe dem fri med en lille knap, der sidder på bagsiden af kartens hoved. Udformningen af skæret er tilpasset din hunds naturlige kurver, så du ikke kan ramme huden eller på anden måde skade din hund. Med en FURminator i huset, har du en solid og holdbar karte, der effektivt afhælper løse hår.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)