• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Furminator Cat Short Hair S

  189,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Denne FURminator Small Børste/Karte er yderst effektiv, når det kommer til at fjerne underulden på en mindre kat med kort pels.

  PELS < 5 CM / SKÆRBREDDE 4,4 CM

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940008

  189,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  189,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940008
  Varenummer 3940008 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Selvom din kat ikke har så lang pels, ved du sikkert godt, at den stadig kan fælde en del, og hvor træls de små løse hår kan være. Der er hår i møblerne, på gulvet, under møblerne, og når du lige har støvsuget, vil der stadig være nogle små hår, der har forvildet sig frem.

  Det er ikke kun rundt i hjemmet og på dit tøj, hårene havner. De løse hår kan nemlig også samle sig i maven på din kat, hvilket kan give problemer med fordøjelsen, hvis ikke katten får kastet hårbollerne op. Her kommer denne fantastiske FURminator Small Børste/Karte ind i billedet. Denne FURminater egner sig specielt til at effektivt fjerne løse hår fra din kats underuld. Karten kan faktisk fjerne op til 99% af de løse hår. Det er ikke kun dét at fjerne løse hår, der er tænkt på ved denne FURminator, men også alle detaljerne.

  Denne FURminator Small Børste/Karte er designet med en perfekt ergonomi, når den er i brug. Håndtaget er belagt med gummi, der gør karten yderst behagelig at holde ved. Gummiet er også med til at give dig et fast greb, selvom håndtaget bliver vådt eller fedtet. Kartehovedets specielle form gør, at karten passer perfekt til din kats krop, så du let kan komme til og rede igennem hele pelsen. Du behøver ikke frygte at skade din kat med skæret, da denne FURminater har sikrede hjørner, der sikrer, at du ikke kan komme til at trykke karten ned i din kats hud.

  Når du skal have de løse hår af karten, slipper du for at skulle bruge lang tid på at få hårene ud, da denne FURminator har en FURejector-knap, der gør, at hårene let og hurtigt bliver skubbet ud af skæret.

  Vigtige fordele:
  Fjerner op til 99% løse kattehår
  Tager kun 10 minutter at bruge
  Ergonomisk og slidstærkt design
  Fjern nemt hår med FURejector-knap
  Ved at anvende denne karte i blot 10 minutter om ugen, reduceres mængden af irriterende, små løse hår, så de ikke havner rundt omkring i huset og vigtigst af alt - i din kats mave.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)