• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Furminator Cat Long Hair M/L

  219,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  FURminator large børste/karte er en effektiv og smart karte, der er særligt velegnet til store katte med stor pels med langt hår.

  PELS > 5 CM / SKÆRBREDDE 6 CM

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940007

  219,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940007
  Varenummer 3940007 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med en langhåret kat ved du udmærket hvor træls, det kan være med løse hår fra katten, der ender alle vegne. Der sidder kattehår i møblerne, de ligger i klumper på gulvet og sidder på dit tøj.

  Men mange af de løse hår, ender også i din kats mave og bliver i stedet til hårboller. Det kan give problemer med fordøjelsen. Med en smart karte fra FURminator, kan du på cirka ti minutters ugentlig børstning af din kat, nedsætte antallet af de irriterende løse hår. Karten fjerner effektivt løse hår fra underulden på katten. Faktisk fjerner den helt op til 99% af de løse hår. Så på samme tid nedsættes også problemerne med hårboller, for din kat slikker dem ikke af og sluger dem, når katten vasker sig.

  Der er tænkt på alle detaljer med en FURminator. Den er designet for optimal ergonomi under brug, da håndtaget er belagt med gummi. Det er behageligt at holde på, og selvom den bliver våd eller fedtet, sørger håndtaget for, at den ikke glider i din hånd. Kartehovedet er desuden udformet med en pasform efter katten. Hjørnerne sikrer, at karten ikke skader din kats hud, hvis du trykker for dybt. Når de løse hår har samlet sig i karten, fjerner du dem hurtigt ved at trykke på FURejector-knappen, så hårene nemt og hurtigt bliver skubbet fri.

  Vigtige fordele:
  Fjerner op til 99% løse kattehår
  Tager kun 10 minutter at bruge
  Ergonomisk og slidstærkt design
  Fjern nemt hår med FUR-ejector
  Når du køber en FURminator, har du en holdbar karte, der effektivt afhjælper løse hår.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)