• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Frontline Combo 3x1,34ml til hund 10-20 kg

  259,95 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Behandling og forebyggelse af lopper på dyret og i omgivelserne.

  Frontline Combo Vet er det eneste loppemiddel til både hund og kat, som har effekt på alle stadier af loppens livscyklus.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2910097

  259,95 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  259,95 kr. available on subscription

  Varenummer: 2910097

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Bemærk! Der er ingen returret på veterinære flåt- og loppemidler. Veterinær håndkøbsmedicin sælges ikke til personer under 15 år.

  Frontline Combo Vet er et middel til brug på huden mod lopper og flåter. Opløsningen indeholder en kombination af et aktivt stof med adulticide egenskaber, fipronil, og et aktivt stof med ovicide og larvicide egenskaber (S)-methopren.

  Må anvendes til:
  - behandling mod angreb af lopper, flåter og bidende lus hos hund og kat samt angreb af lopper og flåter hos ilder.
  - til drægtige og diegivende dyr

  Beskytter mod nye angreb af voksne lopper i op til 8 uger hos hund og 4 uger hos kat og ilder. Forebygger loppernes formering ved at hæmme udviklingen af æg (ovicid effekt) samt larver og pupper (larvicid effekt) fra æg lagt af voksne lopper i op til 8 uger hos hund og 6 uger hos kat. Effekten over for flåter varer i op til 4 uger hos hund og ilder og 2 uger hos kat. Kan indgå i behandling af allergisk eksem forårsaget af loppeangreb. Mindste behandlingsinterval er 4 uger.

  Må ikke anvendes til:
  - hunde under 8 uger og/eller 2 kilo, katte under 8 uger og/eller 1 kilo samt ildere yngre end 6 måneder
  - bør ikke anvendes til syge eller afkræftede dyr
  - må ikke anvendes til kaniner
  - præparatet til hund bør ikke anvendes til kat/ilder, da dette kan medføre overdosering

  Da der ikke foreligger data herom, anbefales det ikke at anvende præparatet til andre dyr end målarterne.
  Administrationsmåde: Til udvortes brug.

  Dosering:
  Til hund:
  1 pipette à 0,67 ml fra 2-10 kg;
  1 pipette à 1,34 ml fra 10-20 kg;
  1 pipette à 2,68 ml fra 20-40 kg;
  1 pipette à 4,02 ml til hunde over 40 kg legemsvægt.

  Til kat og ilder: 1 pipette à 0,5 ml.

  OBS. Der er forskel i styrkerne på produktet til hund og til kat/ilder. Man bør ikke overdosere.

  Bivirkninger: Blandt de meget sjældne bivirkninger, der er iagttaget efter brug, er: forbigående hudreaktioner på applikationsstedet (hudmisfarvning, lokalt hårtab, kløe, rødmen) samt generel kløe og hårtab. Ligeledes er udtalt savlen, reversible nervøse symptomer (forstærket berøringssans, depression, andre nervøse symptomer) samt opkastning og symptomer fra luftvejene observeret. Hvis dyret kommer til at slikke på applikationsstedet, kan voldsom savlen forekomme. Der kan ses forbigående ændringer af pelsens udseende på applikationsstedet (sammenfiltret/fedtet pels).

  Forsigtighedsregler: Badning med vand inden for 2 dage samt hyppigere end en gang om ugen efter behandling bør undgås. Ved gentagne shampoobade nedsættes virkningsvarigheden. Der foreligger ingen data vedr. mulighed for toksicitet af præparatet hos killinger yngre end 8 uger, der er i kontakt med behandlede moderdyr. Undgå at dyr slikker på behandlingsstedet, og at dyr slikker hinanden efter behandling. Man bør omgå behandlede dyr med forsigtighed, indtil behandlingsstedet er tørt. Tilhæftning af enkelte flåter kan forekomme. Undgå at få produktet i kontakt med mund og øjne. Vask hænderne efter brug. Præparatet kan forårsage irritation af slimhinder, hud og øjne. Dyr eller mennesker med kendt overfølsomhed over for insekticider eller alkohol bør undgå kontakt med produktet. Se endvidere brugsanvisning på pakningen. 

  Findes i følgende størrelser:
  3x0,5ml (til kat)
  3x0,67ml til hund 2-10 kg
  3x1,34ml til hund 10-20 kg
  3x2,68ml til hund 20-40 kg
  3x4,02ml til hund over 40 kg

  Findes også i pakninger med 6 stk. 

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)