• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Fluffy Sky-tæppe, Frossen hvid

  189,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Med et Fluffy sky-tæppe vil din hund have følelsen af at ligge på en blød sky. Din hund vil helt sikkert elske at putte sig på det bløde tæppe, hvor det bløde fleece nærmest krammer hunden.
  Tæppet kan bruges mange steder i hjemmet. Det kan eksempelvis puttes i sofaen, så din hund både ligger dejlig blødt, og på samme tid ikke fælder i møblet.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2900007

  189,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  189,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2900007
  Varenummer 2900007 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Din hund vil helt sikkert elske at putte sig på det bløde tæppe, hvor det bløde fleece nærmest krammer hunden.
  Tæppet kan bruges mange steder i hjemmet. Det kan eksempelvis puttes i sofaen, så din hund både ligger dejlig blødt, og på samme tid ikke fælder i møblet.

  Tæppet er formet som en sky og leveres i en frossen hvid farve. Sky-tæppet bærer derfor præg af et moderne skandinaviske look.
  Indholdet er vatteret, hvilket gør, at skyen holder sin form. Desuden har tæppet også en skridsikker bund. Kan væskes ved 30 grader

  Findes i farverne: Koksgrå og Frossen hvid. 

  Mål: 100x70cm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)