• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Flexadin Plus MAX - Ledsupport.

  209,00 kr.489,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Flexadin Plus Max er et yderst praktisk og effektivt ledprodukt til den mellemstore eller store hund. Produktet er lavet som en smart blød tyggebid, der spises med stort velbehag af de fleste – faktisk elsker mere end 96% af hundene dem.

  100g = 30stk
  200g = 90stk

  Varenummer Ikke mulig Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  100g209,00 kr. available on subscription
  2200092Leveringstid 1-3 hverdage
  200g489,00 kr. available on subscription
  2200093Leveringstid 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Flexadin Plus Max indeholder de kendte komponenter som Glukosamin (udvundet fra skaldyr) samt Chondroitin, der fungerer som gode byggesten til dyrets ledbrusk. Derudover indeholder de gode Omega 3 fedtsyrer der støtter stofskiftet i leddene.

  For at holde leddene friske og rørlige kan tilførslen af gode antioxidanter såsom Vitamin E være gavnlige. I Flexadin Plus Max får du det interessante og effektive Djævleklo (Harpagophytum), der er kendt for sin hurtige og effektive lindrende effekt. Djævleklo anvendes af mange phytoterapeuter (urteterapeuter) som førstevalg ved udfordrede led.

  Flexadin Plus Max kan anvendes til alle mellemstore eller store hunde, hvor der ønskes at støtte op om et sundt og velfungerende bevægeapparat. Det er yderst praktisk i sin brug og kan med fordel benyttes til de overvægtige dyr, da hver tyggebid blot vejer 5 gram.
  Produktet fås også i en pose med 30 tyggebidder.

  Vejer din hund <10 kg eller er det til din kat anbefaler vi dig at se på Flexadin Plus Mini.

  100g = 30stk 
  200g = 90stk 


  Ingredienser
  Kyllingeleverpulver, Glycerin, Gær, Cellulosepulver, Glucosamin (fra skaldyr), Chondroitinsulfat, Hørfrøolie (kilde til omega 3), Fiskeolie (kilde til EPA og DHA), Maltodextrin, Pektin, Saccharose calciumsulfat, glycol.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Ingen kunstige tilsætningsstoffer.
  Analytiske bestanddele
  Vand 14.5%, Råprotein 25.5%, Råfedt 9%, Råaske 4%, Træstof 7%. Acacia (gummi arabicum), Natriumalginat, Harpagophytum procumbens (Djævleklo), DL-methionin, Vitamin E, Mangan.

  Foderanvisning
  Under 30 kg: 1 tyggebid om dagen. Over 30 kg. 2 tyggebider om dagen.

  Gives dagligt efter vægt enten direkte til dyret eller blandes i foderet.

  Ved ønske om hurtige effekt kan dosis fordobles i 4-6 uger. Herefter bør ovenstående dosis anvendes. Giv ikke højere dosis end nævnt pga. indholdet af Mangan.

  Produktet er et diætetisk tilskudsfoder og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 3 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes.

  Vand bør være tilgængeligt til alle tider.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)