• 15% rabat
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Feliway KAT Optimum diffusor til stikdåse

  269,00 kr. 228,65 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Produktet er en fordamper til katte som reducerer frygt og uro og derved giver optimal tryghed til katten i hverdagen. Er lugtfri. Feliway Optimum består af sæt med diffusor samt flaske med 48 ml ( svarer til 30 dages brug).

  Separat refill til diffussor kan bestilles.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3940021

  269,00 kr. 228,65 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  269,00 kr. 228,65 kr. available on subscription

  Varenummer: 3940021

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  FELIWAY OPTIMUM er et nyt og innovativt feromon-produkt, som hjælper katten til at blive tryg og harmonisk i en hektisk hverdag.

  Hjælper katten til at være tryg og føle sig i harmoni på trods af en hverdag, som er mere urolig end katte nogle gange bryder sig om. FELIWAY OPTIMUM gør, at katten føler sig bedre tilpas, og på den måde kan produktet modvirke at katten tisser inde, kradser på møblerne, gemmer sig og modvirke konflikter med andre katte. Med FELIWAY OPTIMUM kan du kombinere kattens behov for ro og rutiner, med dit aktive livsstil. På den måde kan du være den bedste katteejer - hver dag!

  Nøglen er FELIWAY OPTIMUMs nye unikke feromonsammensætning som er baseret på kattens naturlige feromoner. Via en diffusor får katten et signal om tryghed, og det mindsker kattens uro og styrker båndet mellem dig og din kat.
  Selv katte som virker trygge kan blive urolige over alt, det som indgår i vores daglige liv såsom flytning, renovering, rejser, gæster, andre katte og nye familiemedlemmer. Med FELIWAY OPTIMUM har du et produkt du kan anvende, når der er hændelser som kan være uoverskueligt for din kat, ved konflikter mellem katte og som en hverdagshjælp hvis din kat gemmer sig eller er urolig.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)