• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ESSENTIAL FOODS the SMALL FOOD BOX

  33,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ESSENTIAL FOODS the SMALL FOOD BOX er en foderboks til opbevaring af dit hunde- eller kattefoder. Foderboksens kompakte størrelse passer til 3kg poserne fra ESSENTIAL FOODS.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2400002

  33,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  33,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2400002
  Varenummer 2400002 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ESSENTIAL FOODS the SMALL FOOD BOX er en foderboks til opbevaring af dit hunde- eller kattefoder, som passer til ESSENTIAL FOODS' 3kg poser. Foderboksen er med tætsluttende låg og naturligvis godkendt til fødevarer. Denne lille foderboks er velegnet til at tage med på ferie eller i sommerhus og ikke mindst til at opbevare godbidder i. Opbevares køligt ved 5-18 grader.

  Hvis du er på udkig efter en mere rummelig løsning, kan du tage et kig på ESSENTIAL FOODS the FOOD BOX. Denne foderboks passer perfekt til ESSENTIAL FOODS' 12,5kg fodersække.


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)