• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  ESSENTIAL FOODS LARGE STAMINA Tørfoder til hund, 10 kg

  689,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Når det kommer til vores firbenede venner, er deres helbred og glæde altid det vigtigste. For større hunde betyder dette, at der skal specielt hundefoder til, som understøtter deres behov. ESSENTIAL FOODS LARGE STAMINA er perfekt til dette formål!

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101158

  689,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  689,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101158
  Varenummer 2101158 Kategorier , , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Er du den lykkelige ejer af en stor hund? Så er det vigtigt at være opmærksom på hundens kost, så den har de bedste forudsætninger for et dejligt, aktivt liv. Større hunde har brug for en balanceret diet med hundefoder, som afhjælper slid på deres kroppe, og giver dem en masse energi. ESSENTIAL FOODS LARGE STAMINA hundefoder er speciallavet til at understøtte dette, og den giver din hund den energi og næring, som hunden har brug for.

  Ønsker du at se resten af vores ESSENTIAL FOODS sortiment? Så er du blot et klik væk. Der er hundefoder til mange forskellige racer og aldre. 


  Opbevaring
  Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer ses på toppen af posen. Brug den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Opbevaringen
  bør altid være et køligt sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys & i en lufttæt beholder - så smager første måltid i posen lige
  så godt som det sidste

  Ingredienser

  Tilberedt med frisk & tørret kylling & and, laks, ørred & æg


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  itaminer: Vitamin A 15.000IU, Vitamin D3 2.000IU, Vitamin E 240 IU. Pro-vitaminer: Taurin 1,500 mg. Spormineraler: Zink (Zinc Chelate Monohydrate) 50mg/kg, Jern (Iron (II)
  Chelate Monohydrate) 50mg/kg, Mangan (Manganese Chelate Monohydrate) 35mg/kg, Kobber (Cupric Chelate Monohydrate) 15mg/kg, Jod (Calcium Iodate Anhydrous) 0,96mg/kg,
  Selen (Sodium Selenite) 0,3mg/kg. Med naturligt konserveringsmiddel (rosmarin) og naturlige antioxidanter. Regulation(EC)No 2017/2279.
  Analytiske bestanddele
  Tilberedt med frisk & tørret kylling & and, laks, ørred & æg 88,0 %
  Heraf frisk 53,0 %
  Protein 35,0 %
  Fedt 22,0 %
  - Heraf omega3 1,8 %
  - Heraf omega6 3,9 %
  Mineraler/Råaske 7,5 %
  Fiber 3,0%
  Vand 8,5 %
  Kalcium 1,6 %
  Fosfor 1,3 %
  Glukosamin 0,09 %
  Kondroitin 0,07 %
  Kcal/Kg 4000

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)