• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Essential Foods Eternal Living, 2,5kg

  239,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Essential Eternal Living er vores kraftfulde 90% plantebaserede og 100% (ovo) vegetariske måltid. Født proteinrig og BOF-godkendt tilbyder ETERNAL LIVING den samme energifordeling som alle vor andre højtelskede LIVING-måltider. I sandhed en lille sensation. Kort fortalt er dette et unikt og fantastisk måltid skræddersyet til, at hunde kan stortrives med en 90% plantebaseret / 100% ESSENTIALS livsstil.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101188

  239,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  239,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101188
  Varenummer 2101188 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hvorfor vælge Eternal Living:

  Ingredienserne, kort fortalt: 79% brune ris, feltbønner, hørfrø, ærter, kartofler, kikærter, lupiner, linser og æg.

  Særligt oplagt til alle, der ønsker at nyde fordelene ved en 90% plantebaseret / 100% ovo-vegetarisk livsstil.

  Vi elsker selv måltidet, fordi det er let at kombinere med vores andre LIVING måltider og dermed en nem måde at introducere flere planter til kosten.

  Når du åbner vores ETERNAL LIVING 2,5kg og 10kg poser, finder du den samme one-size-fits-all krokette.

  BOF: Yes! ETERNAL LIVING tilbyder den samme energi, som vor andre højtelskede LIVING måltider - naturligvis med henblik på ligeledes at holde blodsukkeret stabilt.

  Du skal vælge det, fordi det tilbyder et 80% reduceret CO2-aftryk sammenlignet med vores originale opskrift, SUPERIOR LIVING, og det er helt uden at gå på kompromis med livskvaliteten.

  Fremhævede ingredienser:

  Alger: Alger absorberer sine næringsstoffer fra det omgivende vand, hvilket gør dem rige på både vitaminer, mineraler og omega-3. Fun fact: fisk kan ikke producere omega-3 selv, så de får deres daglige dosis af omega-3 fra alger

  Brune ris: Er bl.a. en god kilde til folat, riboflavin (B2), kalium, calcium og antioxidanter.

  Feltbønner: Kommer i små pakker, men er fyldt med bl.a. protein, fibre og næringsstoffer, herunder folat, vitamin B1 og Zink (kun i Eternal Living).

  Kikærter: Er rig på protein og fibre, hvilket gør dem til en populær ingrediens i plantebaserede opskrifter. De bringer også en hel del vitaminer og mineraler på bordet - magnesium, kalium, kobber, calcium og vitaminer A og B.

  Solsikkeolie: Solsikkeolie bliver mere og mere populæraf en grund. Den er ikke kun rig på umættede (sunde) fedtstoffer, men den indeholder også en generøs mængde omega-3 og omega-6 fedtsyrer, samtidigt med at den indeholder vitamin E og K (kun i Eternal Living).


  Opbevaring
  Kroketterne bør opbevares i posen, som omhyggeligt lukkes til, således at den er lufttæt. Posen bør stå et tørt og køligt sted (5-18 grader) og ikke i direkte sollys - så smager det sidste måltid i posen ligeså godt som det første. Alle ESSENTIALS poser kommer i genanvendeligt plastik, som derfor skal sortere sammen med andet blødt plastik.

  Ingredienser

  Brunt risprotein, feltbønner, hørfrø, ærter, ærteprotein, søde kartoffel, kikærter, tørrede hele æg, solsikkeolie, rapsolie, ølgær, kartoffelprotein, frisk tilberedt fritgående æg, linser, lupiner, mineraler, tørret tang, kartoffel, grøntsagsbouillon, alfalfa, tørret broccoli,
  tørrede alger, MOS (mannan oligosaccharides), FOS (fructooligosaccharides), tranebær, acai, europæiske blåbær, morbær, æble,
  tomat, appelsin, pære, gulerod, spinat, blomkål, morgenfrue, ginseng, grøn te, ingefær.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitaminer: Vitamin A 14.400IU, Vitamin D3 2.000IU, Vitamin E 96 IU. Pro-vitaminer: Taurin 1.428 mg. Spormineraler: Zink (zinkchelat af aminosyrer i hydratform) 48mg/kg, Jern (jern (ii) chelat
  af aminosyrer i hydratform) 48mg/kg, Mangan (manganchelat af aminosyrer i hydratform) 34mg/kg,Kobber (kobberchelat af aminosyrer i hydratform) 14mg/kg, Jod (vandfri calciumjodat)0,96mg/kg,
  Selen (natriumselenit) 0,29mg/kg. Naturligt konserveret med rosmarinekstrakt. Regulation (EC) No 2017/2279.
  Analytiske bestanddele
  Tilberedt med brune ris, feltbønner, hørfrø, ærter, kartofler,
  kikærter, lupiner, linser og æg 79.0%
  Heraf frisk 46.0%
  Råprotein 30.0%
  Råfedt 16.0%
  Heraf Omega-3 6.1%
  Heraf Omega-6 1.8%
  Råfibre 5.5%
  Råaske 6.0%
  Vand 8.0%
  Kalcium 0.9%
  Fosfor 0.8%
  Kcal/kg 3720

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)