• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equsana Green Fiber Mash 15 kg

  205,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Equsana Green Fiber Mash er en fiberrig mash med et lavt indhold af sukker og stivelse. Equsana Green Fiber Mash er en velsmagende og fiberrig mash, der med sit lave indhold af sukker og stivelse kan anvendes til alle typer af heste og ponyer.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100384

  205,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  205,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100384
  Varenummer 1100384 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Mashen har et højt indhold af fibre fra grønmel og timote og tilfører sunde omega-3 fedtsyrer fra hørfrø. Ligeledes tilfører mashen gode proteinkilder fra specialbehandlet rapsmel og solsikkemel. Protein er essentiel, for at heste kan restituere efter træning. Der er tilsat tangmel (tørrede havalger), der har et højt indhold calcium og magnesium, som er kendt for at kunne reducere syreindholdet i mavesækken. Sammen med gærkultur og det høje indhold af fordøjelige fibre får hesten ideelle muligheder for at kunne opretholde en sund og velfungerende bagtarmsfordøjelse.

  Equsana Green Fiber Mash er ikke tilsat mikromineraler og derfor påvirker et tilskud med mashen ikke hestens balance i lavet udelukkende af gode sunde råvarer uden tilsatte vitaminer og mineraler – det betyder, at du kan anvende mashen uden at det påvirker balancen i den daglige foderforsyning. Mashen kan hjælpe med at øge hestens væskeindtag og er derfor gavnlig at tildele i sommerhalvåret. Ligeledes kan en lun mash have gavnlige effekter for hestens fordøjelse i de kolde vintermåneder.

  Equsana Green Fiber Mash er helt uden korn og melasse og har dermed et meget lavt indhold af stivelse og sukker, hvorfor den kan anvendes til alle heste og ponyer, når din hest fortjener lidt ekstra.


  Ingredienser
  Grønmel, Solsikkemel (specialbeh.), Hørfrø (ekstruderet), Ærteflager, Græshø (timote), Rapsmel (specialbeh.), Gærkultur, Rapsolie, Tangmel, Gulerodsflager, Foderkridt og salt.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Ingen tilsætningsstoffer
  Analytiske bestanddele
  Energi, FE/kg 0,76, Råprotein 17 %, Ford. råprotein 107 g, lysin 7 g, Råfedt 7 %, Råaske 12 %, Fibre (træstof) 18 %, Stivelse 5 %, Sukker 7 %, Calcium 15,2 g, Fosfor 6,5 g, Magnesium 3,8 g, Natrium 5,1 g.

  Foderanvisning
  Mashen skal blandes med vand inden udfodring, forhold ca. 1:3 og den bør trække i 10 minutter

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)