• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  EQUITOP Pronutrin, 3,5 kg

  669,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200444

  669,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  669,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200444
  Varenummer 1200444 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Equitop Pronutrin® er et diætisk fodertilskud, der bl.a. sammen med en korrekt fodring og management af hesten er med til at understøtte funktionen af mavesækkens slimhinde. De mekanismer, der beskytter maveslimhinden, er som regel nøje balancerede for at modvirke den ætsende egenskab af mavesyren. Denne følsomme balance kan sættes ud af funktion af fysisk eller psykisk stress, eller ved ukorrekt fodring. Dette kan lede til skader på maveslimhinden, der i sidste udstrækning kan føre til mavesår.

  Den unikke kombination af pektinfiber, lecitin og glycerol, der findes i EquitopPronutrin®, kaldes Apolectol®. Lecitin forstærker den hydrofobe (vandskyende) belægning på tarmvæggen, mens pektin stabiliserer det beskyttende slimsekret. Desuden bidrager pektin til at øge bufferkapaciteten og hæve pH-værdieni maveindholdet. Lecitins hydrofobe egenskab er forbedret ved tilsætning af glycerol, en organisk alkohol.

  Pronutrin kan gives som tilskud ved f.eks. intensive konkurrence- og træningsperioder, i forbindelse med længere transporter, i forbindelse med fravænning af føl eller på dyrlægens anbefaling. Det skal understreges, at Pronutrin ikke kan bruges som erstatning for en korrekt og balanceret foderplan samt dyrlægeordineret medicinsk behandling.


  Opbevaring
  24 måneder fra produktionsdato. Opbevares tørt og køligt. Låget skal sættes korrekt på efter brug. Skal helst anvendes inden den dato der er vist sammen med produktets batchnummer på bøtten.

  Ingredienser
  Tørret grøntsags- og frugtkød
  Sukker
  Tørret æblejuice
  Glycerol
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 5,7 %
  Råfedt 9 %
  Træstof 13,5 %
  Råaske 2,7 %
  Natrium 0,1 %

  Foderanvisning
  50 g Pronutrin pr. 100 kg hest i mindst 14 dage. Pronutrin®-spanden indeholder et 50 g målebæger. Den daglige dosis blandes med det normale foder og fordeles ligeligt på de daglige fodringer - f.eks. 1 dosis om morgenen og ½ dosis om aftenen. Hvis hesten ikke villigt spiser Pronutrin®, kan det anbefales at starte med halvdelen af den daglige standarddosis og så gradvist øge til fuld dosis i løbet af 2-3 dage.

  Føl:
  Til diende føl blandes den anbefalede dagsdosis Pronutrin® med 3 gange så meget lunkent vand, lad blandingen stå i 2-3 minutter og sprøjt blandingen direkte i munden på føllet ved hjælp af en sprøjte eller plastikflaske.

  Fodringsperiode:
  Equitop Pronutrin® gives i 2-4 uger. Ved behov kan fodringsperioden forlænges eller gentages. Én bøtte rækker til ca. 14 dages brug for en hest på 500 kg.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)