• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  EQUITOP Gonex, 750 g

  629,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Et naturligt fodertilskud, der er specielt udviklet til at støtte den normale funktion i ledbrusk, ledkapsler, sener og ledbånd.

  Tilskudsfoder med grønlæbet muslingekstrakt til plage, ungheste, sportsheste, heste under høj arbejdsbelastning, ældre heste og som support til heste med ledbesvær.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200445

  629,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  629,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200445
  Varenummer 1200445 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Equitop® Gonex er et naturligt fodertilskud, der er specielt udviklet til at støtte den normale funktion i ledbrusk, ledkapsler, sener og ledbånd. Gonex tilfører ledstrukturerne vigtige byggesten og sørger for, at de kommer derhen, hvor de gør mest gavn.

  Equitop® Gonex indeholder ekstrakt fra grønlæbet musling (Perna canaliculus) (GLME), der har et højt indhold af glukosaminoglycaner (GAG), flerumættede fedtsyrer og en speciel glykogenkombination.

  Gonex kan med fordel anvendes til:
  - føl og ungheste
  - sportsheste og heste under stor belastning
  - ældre heste og heste med ledbesvær

  Hvordan fungerer Equitop® Gonex? Gonex tilfører ledstrukturerne forskellige næringsstoffer, der er naturlige bestanddele i leddene, og dermed også essentielle byggesten for leddenes optimale funktion. Disse byggesten er både afgørende for stabilitet og elasticitet i sener og ledbånd samt for ledbruskens støddæmpende funktion.

  Gonex indeholder desuden et specielt glykogen kompleks samt flerumættede fedtsyrer. Disse komponenter smører og hjælper leddet med at stå imod ydre påvirkninger og belastning. Således gavner Gonex hestens led på flere forskellige måder.

  Hvornår har min hest brug for Equitop® Gonex? Gonex anbefales specielt til ungheste samt sports- og rideheste, idet deres led oftest er udsat for større belastning end normalt.

  Gonex styrker ledbrusken, der fungerer som støddæmper, og modvirker dermed sportsskader og overanstrengelser.

  Hvordan er kvaliteten på Equitop® Gonex? Virkningen er ikke afhængig af GLME mængden, men af kvaliteten. GLME i Equitop® Gonex er udelukkende baseret på kontrolleret opdræt af grønlæbede muslinger i New Zealand, der bliver høstet, når koncentrationen af næringsstoffer er på sit højeste. Herefter bliver ekstraktet udvundet gennem en certificeret produktionsproces, der garanterer maksimal fysiologisk udbytte af næringsstofferne.


  Opbevaring
  24 måneder fra produktionsdato. Opbevares tørt og køligt. Låget skal sættes korrekt på efter brug. Skal helst anvendes inden den dato der er vist sammen med produktets batchnummer på bøtten.

  Ingredienser
  Sukker

  Ekstrakt af grønlæbet musling (20%)

  Glukosesirup

  Hvedestivelse

  Natriumklorid
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 9,4 %
  Råfedt 1,5 %
  Råaske 4,6 %
  Træstof 1,7 %
  Natrium 0,8 %

  Foderanvisning
  Hestens vægt 
  < 500 kg ½ - doseringsmål pr. dag
  ≥ 500 kg 1 - doseringsmål pr. dag

  Én bøtte rækker til ca. 30 dages brug for en hest på 500 kg eller derovre.

  1 mål=ca. 25 g

  Bør gives i mindst 30 dage eller ifølge dyrlæges anbefaling. Equitop® Gonex kan enten blandes i foderet eller gives separat. Skal ikke gives til drøvtyggere.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)