• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equidan Vetline EquiOil Omega 3+6+9 – Lavdosis omegaolie

  169,00 kr.549,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Der findes mange gode grunde til at tildele din hest olie, der indeholder Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, og her er en høj koncentreret 100 % vegetabilsk olietilskud til alle typer af heste.
  Lavdosis olie med et højt indhold af bl.a. hørfrøolie er med til at give EquiOil dens unikke sammensætning, som gør den rig på alle de vigtige omegafedtsyrer – nemlig omega 3, 6 og 9. Sikrer korrekt forhold mellem de essentielle fedtsyrer i hestens foderplan.

  Varenummer 1200509 Kategori

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  1L169,00 kr. available on subscription
  1200161Afsendelse 1-3 hverdage
  5L549,00 kr. available on subscription
  1200162Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Omega 3 og 6 indgår i produktionen af kønshormoner, cellemembraner, hud, pels, hove og led. Derudover har omega 3 vist sig at have en gavnlig effekt for hestens generelle sundhed. Omega 9 er med til at opretholde blodårernes elasticitet. Optimal tildeling af omegafedtsyrer gør hudens modstandsdygtighed stærkere, og forårsager øget energiniveau, muskelarbejde og bedre restitutionsevne hos sportsheste.

  Bemærk; Denne olie kan ikke sammenlignes med normal (f.eks.hørfrø) olie.

  Kan anvendes til alle typer af heste, hvor det er vigtigt at sikre den optimale tildeling af omegafedtsyrerne 3, 6 og 9. EquiOil er ideelt i perioder med tør hud/pels, udfordrede led, hård træning eller bare som et dagligt tilskud. 1 L flasken svarer til 1-2 måneders forbrug til én hest. EquiOil findes også i en dunk indeholdende 5 L velegnet til større hestehold.


  Ingredienser
  Koldpresset vegetabilsk olie.
  Analytiske bestanddele
  Råfedt 99 %, Omega 3 fedtsyrer 57 %, Omega 6 fedtsyrer 14 %, Omega 9 fedtsyrer 21 %.

  Foderanvisning
  15-30 ml/dag.

  Doseringen bør ikke overskrides.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)